AndyLonn på nye eventyr!

God kveld

Mitt navn er Anders.
Jepp det er meg, Ikke den lille skjønne gutten der, men det store hodet uten kropp som kommer inn fra siden.

For de av dere som ikke kjenner meg fra før av: Jeg er 25 år, Kommer fra Bømlo, men bor i Haugesund sammen min fantastiske kjæreste og vår sønn (han på bildet). Jeg jobber som Automatiker/Elektriker i olje og gass sektoren.

De siste 3,5 årene har jeg på hobbybasis skrevet blogger og anmeldelser om video spill, gamer kulturen og industrien rundt det hele på Gamereactor, Giant Bomb og Destructoid's samfunns sider. Jeg har til og med noen ganger vært så heldig å havne på trykk i Gamereactor sine månedlige blad for anmeldelsene mine noe jeg er både veldig stolt av og veldig takknemlig for.

Jeg har blitt veldig glad i å skrive om spill og etter en stund med inaktivitet har jeg bestemt meg for å ta det opp igjen men denne gangen prøve å holde alt på ett sted. Fokus områder vil bli: "Hva jeg spiller", "Spill og Barn" og "Inntrykk og meninger"

Så dette. hva enn det ender opp med å bli, kommer til å være min hovedplattform i tiden som kommer. Nettsiden kommer til å få en heftig oppussing etterhvert, men foreløbig vil jeg bare ønske alle velkommen.

Når jeg har produsert noe nytt innhold, vil jeg legge ut lenker på både Twitter og Facebook

Da gjenstår det bare å si at jeg håper dere vil slå følge, og at vi sees i det neste innlegget mitt.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits