Dette spiller jeg nå. Uke 31

Velkommen til den første av det som forhåpentligvis blir en ukentlig oppdatering om hvilke spill jeg spiller.

Uke 30 og 31 har vært litt rare for meg ettersom jeg var på jobb i Uke 29 og egentlig hadde bestemt meg for å spille ferdig The Witcher 3: The Wild Hunt i denne friperioden. Dette ble raskt problematisk når Sony og Psyonix bestemte seg å gi ut Rockert League gratis på Playstation Plus.Rocket League er kort fortalt et fotballspill med rakettbiler. I 5 minutters kamper hvor man kan spille 1v1, 2v2, 3v3 eller 4v4 (som blir helt kaotisk) er målet å styre den store ballen inn i motstanderens mål med bruk av akrobatikk og lagaarbeid. Jeg og kompisen mn Christian har brukt flere kvelder denne uken på Rocket League og det er like gøy ennå, men man merker fort at spillet krever mer av en etterhvert som en blir paret opp med høyere rangerte spillere i Ranked Mode. 

Spillet har blitt lastet ned fem millioner ganger på den lille måneden det har vært ute og i snitt ser det ut som rundt 150 000 spillere spiller det hver kveld. så det å finne en kamp er ganske enkelt. Rocket League er i Beta stadiet ennå, og det er bra for det er enkelte ting de må fikse for at opplevelsen skal bli bedre. Per idag er det ingen "straff" for å forlate kampen, og spesielt på Ranked er dette problematisk ettersom spilleren som forlater ikke blir erstattet med en bot (datastyrt motstander) slik han blir i en vanlig kamp. Det har også oppstått heftige server problemer hvor noen kamper har blitt helt uspillbare, men det er vel det som skjer når 5 millioner spillere kaster seg over spillet.

Hvis du har en Playstation 4 og ikke har prøvd spillet ennå så er det gratis å laste ned frem til 4.August hvis du har Playstation Plus. Hvis du ikke når det før den tid koster det 169 kroner og det er det jammen meg verdt, spesielt hvis du får med deg en kompis eller to på lag.

Utenom Rocket League har jeg og sønnen min brukt Wii U maskinen plenty i det siste. Der har vi spilt blant annet Yoshi's Wooly World, Super Mario 3D World (eller som sønnen min kaller det Mario Mjau), Epic Mickey og Super Mario 64.

Sistnevnte har vært litt problematisk for sønnen min gang på gang har slettet fremgangen min med bruk av Save State funksjonen som ligger i Virtual Console emulatoren som er innebygd i Wii U. Til tross for dette viser sønnen min (som er 2,5 år) stor forståelse for alle de ovennevnte spillene, selv om han ikke helt klarer å spille dem ennå. Det blir mye "Pappa spela?" fra han om dagen, og det syntes jeg bare er gøy.

På Mandag bærer det ut på jobb igjen i to uker. så Geralt og resten i Witcher universet må nok vente til jeg kommer tilbake igjen.

2 kommentarer

byEspen - Se mer

02.08.2015 kl.19:24

Har du spilt Diablo 2?

AndyLonn

30.08.2015 kl.20:58

byEspen: Beklager sent svar, men ja det har jeg. Det er ihvertfall på topp 15 listen min over de beste spillene noensinne lagd

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits