Tilbakeblikk: Doom

Jeg er i Nordsjøen, og har dermed ikke like stor mulighet til å lage innhold til bloggen så ofte som jeg skulle ha likt, så som et plaster på såret har jeg lagd noen videoer på Youtube kanalen min som jeg vil gjøre tilgjengelig litt etterhvert. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å lage seks videoer som skulle slippes over en 14 dager periode, men etter litt tekniske problemer og videoer som ikke ble helt som de skulle sitter jeg igjen med fem episoder (en av dem vet jeg ikke helt om jeg har lyst til å legge ut) + to som ligger klar på PCen min hjemme hvis jeg på en eller annen måte klarer å hente dem opp til kanalen mens jeg er her ute.

Første video ut er Tilbakeblikk videoen min av ID Software's Doom fra 1993, et spill jeg har mange gode minner fra da jeg og søskenbarnene mine på Bømlo hadde en Shareware versjon tilgjengelig på en av PCene i nabolaget. Jeg spiller gjennom første episode av spillet og endte opp med å forelske meg i spillet på nytt, så se frem til å se mye mer fra Doom på kanalen min i tiden som kommer.

Hyggelig hvis du trykker Subscribe knappen på kanalen mens du ser videoen. 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits