Final Fantasy XV utsatt til november

I helgen svirret det rykter om at det kommende storspillet Final Fantasy XV kom til å ble utsatt, og nå i morgen timene mandag morgen er dette blitt bekreftet fra Square Enix. Spillet skulle egentlig lanseres 30. september, men som Square Enix skriver i presse meldingen, ser de seg nødt til å utsette det til 29. november.

For å kunne levere den ikoniske Final Fantasy opplevelsen til publikum verden over, annonserer Square Enix idag at den globale lanseringsdatoen for Final Fantasy XV er 29. november 2016

Den nye lanseringsdatoen gir utviklerne tid til å  legge på finpussen og foreta ordentlig kvalitets testing slik at det endelige spillet kan leve opp til forventningene til både fansen og utviklerne selv.

"Helt fra starten av ønsket vi å tilby mer frihet og realisme enn serien noengang har levert. Dessverre betyr dette at vi trenger litt mer tid for å kunne levere på visjonen vi sitter med, og vi er sikre på at denne nye lanseringsdatoen vil hjelpe oss til å nå dette målet." sier spill regissør Hajime Tabata. "Som regissør og prosjektansvarlig ønsker jeg å personlig beklage for den utvidede ventetiden. Teamet vårt ønsker at Final Fantasy XV skal leve opp til det fansen fortjener, og vi ber fansen om forståelse for dette."

Foreløpig berører ikke denne utsettelsen den digitale lanseringen av Kingsglaive: Final Fantasy, og Square Enix kommer tilbake senere med info rundt den fysiske lanseringen av både Kingsglaive og Brotherhood

Mine tanker rundt dette: Slikt skjer, og i slike stunder er det viktig å huske Shigeru Miyamoto's visdomsord: A delayed game is eventually good, a bad game is bad forever.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits