Hitman Update: Episode 4 Bangkok

Ny måned, ny Hitman episode. IO Interactive fortsetter å slå homerun med en lanseringsmodell mange hadde dømt nedenom og ned før den i det hele tatt var fullt forklart. Bangkok byr på et mindre, men også mye mer komplisert kart enn tidligere.

Stedet er luksushotellet Club 27 i Bangkok, Målene er en rockestjerne med en dyster fortid og en advokat/fixer som jobber for familien hans. Det er fødselsdagen til førstnevnte, og på vegne av familien til hans nylig avdøde kjæreste må Agent 47 se til at det blir hans siste. For hva er vel mer poetisk en når en trøblete rockestjerne dør i en alder av 27..

Mens tidligere episoder har føltes som en "Strictly Buisness" affære, klarer Episode 4 å plukke litt på hjertestrengene mine. Sjelden har det vært et mål som fortjener et besøk av Tobias Rieper mer enn hva denne rockestjernen gjør. Fixer kompisen hans klarte kanskje å dekke over drapet på kjæresten, men skyldsspørsmålet er definitivt.

I tillegg til å nok en gang levere et oppdrag som både er utfordrende og spennende, klarer IO Interactive å fortelle en hjerteskjærende historie som ikke føles så fjernet fra ting vi leser i tabloid avisene. "Stingeren" på slutten av oppdraget, som i tidligere episoder har vært mange spredde ledetråder som så langt bare har etterlatt meg med flere spørsmål rundt hva historien i spillet faktisk er, begynner å rampe opp historien på en måte som, for min del, er meget spennende og et klart tegn på at vi nå har passert halvveis punktet i denne reisen, og at svarene vi alle søker nå vil komme etterhvert.

I tillegg til den nye episode byr utviklerne i disse dager på et ny tidsbegrenset Elusive Target oppdrag, og dette tar virkelig utfordringen til nye høyder. Kartet er Paris og målet er en "BlackHat" hacker ansatt av Dalia Morghulis. "Fair enough" tenker du nok, De som har vært med fra starten er nok lommekjent på moteshowet, men tvisten denne gangen er at målet er noe fotosky og ICA har ikke klart å få tak i et bilde av målet. Det eneste du har å gå på er at mobildekningen i den øverste etasjen er noe trøbblete og at vedkommende er spesielt glad i syltetøy.

Det faller meg tungt å si dette men jeg klarte ikke å fullføre oppdraget. Jeg fant riktignok målet, men IO Interactive har flere kort oppi ermet enn man skulle tro. Og tradisjonen tro har man bare et reelt forsøk på å utføre oppdraget. Tar du utfordringen?

Én kommentar

Håkon

28.08.2016 kl.19:44

Endelig, dette skal testes!

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits