Hitman Episode 5 lanseringsdato annonsert.

De av dere som følger bloggen min vet nok allerede hvor mye jeg har falt for det nyeste Hitman spillet og dens lansering. Så hver gang jeg får høre noe nytt om spillets kommende innhold blir jeg nett som et lite barn på julaften, full av utålmodig forventning. I dag fikk jeg en pressemelding fra Hitman utvikler IO Interactive om månedens kommende episode, og med tanken på hvordan den siste episoden ble avsluttet går hype meteret snart gjennom taket.

I dag bekreftet IO Interactive at den femte episoden av årets Hitman lansering vil være satt i Colorado og kommer ut 27. September.

Som den nest siste episoden av Hitmans første sesong, er opppdraget "Freedom Fighters" et spillerne ikke bør ta lett på. Agent 47 må infiltrere et gårdsbruk i Colorado som har blitt omgjort til en treningsleir for en privat militær organisasjon. Spillerne vil bli utfordret med et heseblesende infiltrasjons oppdrag hvor de skal likvidere fire forskjellige mål.

Sean Rose, Maya Parvati, Ezra Berg og Penelope Graves er fire veldig forskjellige, veldig farlige mennesker. Hver og en er spesialist innenfor sitt eget felt, alt fra miljøterror til avanserte avhørsteknikker. Dette blir  det vanskeligste oppdraget Agent 47 har måtte bryne seg på. Spillerne må benytte seg av alle triksene de har lært så langt.

"Dette blir en av de vanskeligste episodene så langt. Ikke bare har du fire forskjellige mål, men oppdraget finner også sted utelukkende på fiendtlig grunn." - ""Freedom Fighters" er en nøkkel episode som virkelig vil skyte fart på historien, og som bygger opp til en spennende sesongavslutning for spillerne"

Hannes Seifert, Studio sjef for IO Interactive.

Med nye Oppertunities, forkledninger og med 70 forskjellige utfordringer som låser opp nytt utstyr, våpen og andre gjenstander vil Episode 5: Colorado belønne spillere med en stor avsløring for spillets historie, mens det samtidig bygger mot en spennende avslutning. 

For å raskt oppsummere. Årets Hitman satsing startet i mars med en prolog og Episode 1: Paris. Så fortsatte de med Episode 2: Sapienza som kom ut i april, Episode 3: Marrakesh i mai, Sommer bonus episodene i juli, Episode 4: Bangkok i august og nå i september kommer Episode 5: Colorado. Følg lenkene for et inntrykk av hver enkelt episode.

Første sesong avsluttes med Episode 6: Japan som kommer ut senere i år.

#Hitman #Episode5 #IOInteractive #Colorado

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits