Hitman Update: Episode 5: Colorado

Plottet begynner å tykne, og uten helt å vite hvem han nå jobber for blir Agent 47 sendt til Colorado på det som i teorien er et selvmordsoppdrag uten sidestykke. Men det er ofte langt mellom teori og praksis, i hvert fall når man har med Agent 47 å gjøre.

Episode 5 tar for seg det jeg vil påstå er det oppdraget som viker mest fra Hitman oppskriften slik vi kjenner den, uten at jeg vil si at det er negativt på noen måte. Spilleren må ta seg inn i en paramilitær leir og metodisk eliminere alle i den øverste kommandoledelsen til organisasjonen. Alle i leiren er bevæpnet til tennene, og mye mer mistenksomme enn hva de "vanlige" folkene man møter på moteshow i Paris eller gatemarkedet i Marrakech pleier å være.

Mulighetene for hvordan man kan løse situasjonen er overraskende mange og hvis man spiller med Oppertunity tracking på ser man hvor utrolig gjennomtenkt det hele er fra utvikleren sin side. Alt fra en uskyldig samtale mellom to soldater eller en tilfeldig observasjon kan avsløre en svært omfattende rekke hendelser som kan manipuleres i et forsøk på å komme på to manns hånd med de vordende ofrene.

I tillegg til å være et ganske stort og komplisert oppdrag, klarer oppdraget i Colorado å vise frem hva Glacier motoren virkelig kan gjøre når det kommer til det å bygge stemning ved bruk av visuell lyssetting. Episode 5 er ikke den som har tettest befolkning eller høyest antall NPCer, men likevel klarer teamet hos IO Interactive å imponere med både flotte lys effekter og godt detaljerte omgivelser.

Det nærmer seg slutten for årets sesong av Hitman, og hvis pressemeldingen jeg mottok fra IO Interactive er noen indikasjon kan den siste episoden bli sesongens aller beste: 

IO Interactive er begeistret for å i dag kunne annonsere både lokasjonen og lanseringsdatoen for sesongavslutningen til HITMAN, som vil finne sted i Hokkaido i Japan den 31 oktober.

Avslutningen til den første sesongen av HITMAN inneholder et oppdrag vi har valgt å  kalle "Situs Inversus" og det vil fungere som en slags generalprøve for alt spillerne har sett og lært når det kommer til både gameplay og historien så langt.

I episode 6 vil Agent 47 besøke et hypper-eksklusivt GAMA privat sykehus og feriested. Dette bortgjemte anlegget er en slags kombinasjon av japansk skjønnhet og "siste skrik" innenfor teknologi, med sine egne Zen hager, organisk sushi restaurant og tradisjonelle japanske varme kilder

"Det var en modig avgjørelse for oss å gå for denne episodebaserte digitale lanseringen av Hitman, noe som fullstendig har snudd på hode hvordan vi vanligvis hadde utviklet spillet, og for oss har det vært en stor suksess" 

"Jeg vil overrekke en stor takk til alle spillere som har gjort dette mulig. Sammen har vi bygd de største oppdragene i Hitman seriens historie, og de vi mener har størst potensial for flere gjennomspillinger, og hver uke siden lanseringen har det dukket opp nytt innhold. Og selv om vi nå avslutter første sesong av Hitman, vil dette bare være begynnelsen for vår fortsatte utvidelse av Agent 47's "World of Assasination "

Hannes Seifert - Studio sjef, Io Interactive

Årets Hitman sesong begynte i mars med en prolog og det første oppdraget i Paris, fortsatte med Episode 2: Sapienza i april, Episode 3: Marrakech i mai, Sommer bonus episoden i juli, Episode 4: Bangkok i august, Episode 5: Colorado i september og avslutter nå med Episode 6; Hokkaido 31. Oktober.

Så snart som jeg får spilt gjennom den siste episoden og samlet tankene litt, skal jeg komme tilbake med en endelig anmeldelse for hele sesongen, men som jeg tror dere kanskje allerede skjønner: Det blir nok et høyt terningkast.

I mens dere venter kan dere jo alltids ta en titt på traileren for Episode 6, og for de av dere som allerede spiller aktivt kan jeg melde om et nytt Elusive Target oppdrag som ble lansert i dag: All info dere trenger om oppdraget vises i videoen under.

#Hitman2016 #SquareEnix #IoInteractive #Episode5 #Hokkaido #Japan #Agent47

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits