Persona 5 utsatt nok en gang

For bare noen få minutter siden kunne Atlus bekrefte gjennom Playstation bloggen at vi dessverre må vente enda litt lengre på Persona 5 enn hva vi hadde håpet på.

Spillet, som skulle bli lansert her i vesten på selveste valentinsdagen, har nå fått ny lanseringsdato 4. april. I bloggen skriver Atlus at Persona 5 sin lansering i Japan satte en «gull standard» de også ønsker å oppnå i vesten, og for å få det til trenger de litte gran mer tid enn antatt.

Som plaster på såret sier Atlus nå at begge utgavene av spillet, på både PS3 og PS4 vil kunne spilles med både engelsk og japansk lydspor for stemmeskuespill, dog sistnevnte må lastes ned via PSN fordi det mest sannsynligvis ikke er plass til to stemmeskuespill lydspor på disken. Lydsporet er gratis for alle, for alltid.


Jeg føler med deg Ryuji. Jeg blir også trøtt av all denne ventingen...

Atlus avslører at dobbelt lydspor er noe lokaliseringsteamet har kjempet for lenge, og at de er veldig glade for å endelig ha fått det til på en måte som gagner alle spillernes personlige preferanse.

De annonserer også at de kommer til å delta på Playstation Experience arrangementet som skjer i Anaheim, California senere i år, og at de tar med seg en spillbar demo som deltar på arrangementet kan få prøve.

Og sist men ikke minst, som et umiddelbart plaster på såret så har Fantom Tyvene «frigjort» en eksklusiv Playstation Theme som kun er tilgjengelig for nedlastning til i onsdags kveld klokken 9, lokal tid. Løp og last det ned, eller ikke, opp til deg.

De engelske stemmeskuespillerne sitter faktisk å livestreamer spillet nå

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits