Veien til Årets Spill 2016 - Del 3

Vi nærmer oss slutten av 2016

I "Veien til Årets Spill" tar jeg et tilbakeblikk på de spillene jeg mener har vært med på å forme spillåret 2016 for min del. Serien vil bestå av totalt 6 episoder hvor tre spill diskuteres i hver episode. Ny episode lastes opp hver torsdag.

Likte du innholdet i videoen setter jeg pris på en kommentar, like eller subscribe på YouTube kanalen. Skulle du ellers være inklinert til å følge meg kan du gjøre det på @AndyLonn på Twitter eller på Facebook siden min

 

#NorskGaming #Norsk #Gaming #StarFox #Nintendo #Uncharted #AThiefsEnd #Sony #NaughtyDog #Blizzard #Overwatch

Én kommentar

Kristian

11.12.2016 kl.00:17

Ah, Overwatch. En ny milepæl innen spillbasert ondskap. Husker enda hvor mye jeg ble sugd inn i det, og hvor mange timer som gikk før jeg klarte å dra hodet ut av tåka det vugget meg inn i. Imponerende hvor fort det ble til e-sportmateriale også. Ble for øvrig ganske stressa når jeg så Star Fox på thumbnailen din her og trodde det hadde raknet helt for deg.

Håper jeg kan si dette uten å tråkke på noen tær, men tror du kan ha godt av å variere toneleie ditt littegrann ettersom lyden på spillene du viser frem ofte overdøver det du sier. Utover det; pra joppa!

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits