Mangel på julestemning?


 

Jeg kan tenke meg at rundt om denne tiden er situasjonen noelunde slik i de tusen hjem rundt om i Norge: Pinnekjøttet står på kok, Disney kavalkaden går i reprise på tven takket være Altibox PVR dekoderen og Kurt Nilssen synger om "Himmel på Jord" på radioen. Det er selveste julaften.

Men hvis du likevel sitter med en gnagende følelse av at Grinchen nylig var innom og robbet deg for det  du hadde av julestemning har jeg satt sammen en liten video om forskjellige spill du kan prøve for å få den siste dosen med juleglede du trenger for å kunne jobbe deg gjennom det som sikkert blir en lang kveld med familien.

`

Jeg prøver ut en ny funksjon for Blogg.no hvor jeg laster videoene jeg lager direkte opp i gjennom blogg klienten. Dette er en funksjon som befinner seg i beta fasen så noen problemer er forventet at skal dukke opp. Hvis du ser noen, hyl ut i kommentarfeltet så skal jeg få det videreformidlet til de som kan gjøre noe med det.

Og med det vil jeg ønske God Jul til alle mine lesere og seere

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits