Carrie Fisher: 1956 - 2016

Når jeg var 8 år og fikk se Star Wars for første gang ble jeg sjarmert i senk av den freidige, rappkjefta prinsessen som var mer i stand til å redde seg selv enn hva en fukt-bonde, en enstøing og en smugler noen gang var, med deres halvhjertede redningsforsøk

Gjennom "Imperiet slår tilbake" og "Jediridderne vender tilbake" blei Leia både tøffere, mer selvstendig og for å ikke nevne flottere. Rart å si, men før jeg visste at jeg likte jenter, visste jeg at jeg likte Leia.

Prinsesse Leia har vært eit kultur-ikon i 39 år, og selv om mange rose George Lucas for figurene han skreiv hadde ingenting av Star Wars sin fortsatte suksess vært mulig uten fantastiske prestasjoner av både Mark Hamill, Harrison Ford, James Earl Jones, Alec Guiness, og den nå nylig avdøde Carrie Fisher.

Utenom Star Wars har livet hennes vært prega av rus og alkoholmisbruk, men hun klarte likevel alltid å gi sin egen situasjon et satirisk skråblikk, som hun gjorde om til en kassasuksess med stand-up showet "Wishful Drinking" 

Verden ble betydelig mye fattigere i dag,

Hvil i fred Carrie Fisher

... og sånn seriøst 2016 Du har vært et år favoritt prisessen vår ville beskreve som en "half witted, scruffy looking nerfherder". 

Én kommentar

Martin

29.12.2016 kl.03:48

Kondolerer <3

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits