Veien til Årets Spill 2016 - Del 6

Vi er ved veis ende!

I "Veien til Årets Spill" tar jeg et tilbakeblikk på de spillene jeg mener har vært med på å forme spillåret 2016 for min del. Serien vil bestå av totalt 6 episoder hvor tre spill diskuteres i hver episode. Ny episode lastes opp hver torsdag.

Du har fortsatt en mulighet til å være med i konkurransen om å vinne hele The Witcher serien til PC. Bare legg igjen en kommentar på denne bloggposten eller på denne videoen for å være med i trekningen.

Likte du innholdet i videoen setter jeg pris på en kommentar, like eller subscribe på YouTube kanalen. Skulle du ellers være inklinert til å følge meg kan du gjøre det på @AndyLonn på Twitter eller på Facebook siden min

Jeg prøver ut en ny funksjon for Blogg.no hvor jeg laster videoene jeg lager direkte opp gjennom blogg klienten. Dette er en funksjon som befinner seg i beta fasen så noen problemer er forventet at skal dukke opp. Hvis du ser noen, hyl ut i kommentarfeltet så skal jeg få det videreformidlet til de som kan gjøre noe med det.
 

#ÅretsSpill2016 #ForzaHorizon3 #Turn10 #Microsoft #FinalFantasyXV #SquareEnix #Titanfall2 #Respawn #ElectronicArts 

 

Én kommentar

Anders

29.12.2016 kl.12:54

Dat referanse. Thanks!

Synes 2016 har vært nokså innholdsrikt selv. Å skrive for Spillmagasinet har i hvert fall vært veldig givende, så det er vel bare å se frem til det som ser ut til å bli nok et heftig spillår i 2017.

Ellers, gratulerer så mye med nummer 2! Stas.

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits