Spill vi kan se frem til i 2017

De fleste av oss har nok akkurat kommet seg tilbake til hverdagen fra en juleferie som fohåpentligvis var fylt med mye latter, tid med familie og ikke minst tid sammen med alle de spillene man var for travelt opptatt til å spille resten av året.

Personlig fikk jeg chipppet litt og litt av Final Fantasy XV innimellom julefeiringen med svigers og nyttårsfeiringen vi hadde sammen med venner, før jeg til slutt kom meg gjennom det samme dag som jeg postet listen over de 10 spillene jeg likte best fra 2016

Men nå er det på tide å komme seg tilbake til hverdagen, og ikke minst se frem til alle spillene 2017 har å by på. Så med andre ord:

Au revoir 2016, Hola 2017

 

Likte du innholdet i videoen setter jeg pris på en kommentar, like eller subscribe på YouTube kanalen. Skulle du ellers være inklinert til å følge meg kan du gjøre det på @AndyLonn på Twitter eller på Facebook siden min

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits