Resident Evil Update: Banned Footage Vol 1

Resident Evil 7: Biohazard har ikke vært ute mer enn litt over en uke, og allerede er Capcom i gang med å rulle ut ekstrainnhold til spillet. Som dere kanskje allerede vet er jeg helt betatt av spillet, noe jeg allerede har uttrykket meg om i både skreven anmeldelse og i en videoanmeldelse. Så nå gjenstår spørsmålet, etter de nærmere 50 timene jeg allerede har tilbrakt sammen med spillet: "Har Resident Evil 7 mer å by på for meg?"

Ja, så absolutt. Selv om ekstrainnholdet i Banned Footage Vol 1 (av 2 som er planlagt) ikke bygger videre på historien til Ethan, gjør det mye for å utvide levetiden til Resident Evil 7: Biohazard.

Volume 1 kommer med tre nye selvstendige moduser som alle kan nås gjennom Extra Content valget på startmenyen til spillet.

Nightmare er en Survival/Horde modus hvor spillerne skal hjelpe Clancy, en av de tidligere offerene til Baker familien, i å holde seg i livet fra midnatt til morgenen i herskapshusets kjeller. Jack Baker har alltid vært glad i å leke litt med ofrene sine så til hjelp finnes det noen arbeidsbenker hvor spilleren kan lage seg våpen, og flere maskiner som spyr ut skrapmetall som spillerne bruker som material. Hver time bringer med seg en ny bølge med fiender som Clancy må bekjempe, og klarer han å overleve hele natten kan han trøste seg med at det bare er begynnelsen, for da har du nemlig låst opp Night Terror...

Bedroom er et Escape Room scenario hvor stakkars Clancy denne gang har blitt innlosjert på en av soverommene til Baker familien, hvor han lever under gjestfriheten til Marguerite Baker. Her må spillerne hjelpe Clancy med å finne en vei ut, men uten at mor i huset finner ut av hva han holder på med. Det er mye vanskeligere enn det høres ut for Marguerite har tydligvis ører som en rev, og hukommelse som.... et dyr som har god hukommelse, for hun hører alt som skjer og vet at alt i rommet har sin plass.

Ethan Must Die er en "Rogue-lite" modus hvor du som Ethan skal finne og drepe Marguerite, men alt utstyr og det du ellers måtte trenge for å klare dette er spredd utover kartet på tilfeldige steder. Du tåler også nesten ingenting i denne modusen og fiendene er aggressive som bare juling. Hver "run" er forskjellig og hvem vet, kanskje du har hellet med deg og klarer det på første forsøket. Jeg for min del tror dette blir modusen som gjør at jeg ikke får alle trofeene fra Resident Evil 7, for dette er skikkelig vanskelig...

Det var det Banned Footage Vol. 1 hadde å by på. Det er foreløbig ingen eksakt dato for når Volume 2 kommer ut, men med den og den allerede planlagde gratis utvidelsen "Not a Hero" som kommer til våren har Capcom sikret seg at Resident Evil 7: Biohazard blir å finne i nærheten av Playstation maskina mi i lang tid fremover.  Banned Footage Vol. 1 koster 82,- kroner og Season Pass koster 249,- på Playstation Network og all DLC er tids-eksklusivt til Playstation.

Banned Footage Vol 1 kommer 21. Februar på Xbox One og PC

Én kommentar

milan

03.02.2017 kl.16:48

hehe 50 timene, ikke verst ikke verst ;)

Skriv en ny kommentar

AndyLonn

AndyLonn

27, Haugesund

En etterhvert erfaren spillentusiast. Jeg har aktivt spilt alle slags spill i over 20 år og har blogget / skrevet anmeldelser på Gamereactor Norge og Giant Bomb sine community sider siden 2012.

Kategorier

Arkiv

hits